BESTILL HER

Onsdag-21.7.

Vi starter fra Prostneset i Tromsø, kl. 9:00.Bussturen går gjennom Balsfjord, Målselv ,Bardu, Gratangen via Bjerkvik til Narvik og mot ferga fra Skarberget til Bognes. Rikelig mulighet til kaffe og noe å spise om bord. Videre går turen over Hamarøy og Sørfold til Fauske. Middager og  2 overnatting på Fauske hotell.
 
Torsdag-22.7.

Etter en god frokost starter vi dagens utflukt til Kjerringøy, perla på Nordlandkysten, viden kjent fra filminnspillinger basert på Hamsuns romaner .De fleste forbinder halvøya med det historiske Kjerringøy Handelssted, som hadde sin storhetstid på 1800-tallet. Omvisning og lunsj på Kjerringøy, Handelssted.
 
Fredag-23.7.

Vi vender nesen et stykke nordover ,tar av E6 ved Tømmerneset og kjører gjennom Steigentunnelen, langs Sagfjorden og til Engeløya. Vi skal få med oss SAGASPILETT i Steigen om Hagbard og Signe som foregår på utendørsscene. (www.sagaspill.no)
 
Lørdag-24.7.

Utflukt i Hamsuns rike og besøk med omvisning på det nasjonale Hammarøysenteret på Oppeid. Vider tar vi turen ut til Tranøy. Middag og overnatting på Innhavet hotell.
 
Søndag-25.7.

Hjemmetur via ferga Drag-Kjøpsvik til Tromsø